lørdag, 16 juli 2016 00:00

Blandede følelser under avslutningen av U6

I dag skulle U6 Cycle Tour avsluttes med en tempoetappe, men for deler av juniorlaget startet dagen på en fryktelig måte da 13 sykler hadde blitt stjålet i løpet av natta. I blant annet seniorklassen og 13-14 ble det imidlertid en sterk og oppløftende siste etappe.

Juniorlaget gjorde det beste ut av situasjonen og fikk ordnet sykler til sine beste ryttere, noe som resulterte i blant annet 7.plass til Carl-Martin Sandvold, 16.plass til Iver Skaarseth og 18.plass til Andreas Staune Mittet. Sammenlagt ble sistnevnte best plassert på 16.plass, mens det ble en fin 4.plass i lagkonkurransen. Likevel var det selvsagt sykkeltyveriet som fikk oppmerksomheten i dag.

I seniorklassen ledet Rasmus Tiller lenge, men måtte se at den svenske sammenlagtvinneren Alexander Wetterhall kom inn fire sekunder foran. 2.plass til Rasmus ble imidlertid også fulgt opp med 5.plass til Petter Fagerhaug, 8.plass til Hans kristian Rudland og 14.plass til Torjus Sleen. I sammendraget klatret Petter dermed til 5.plass, mens Torjus ble nummer 12 her. Det ble også 3.plass til Rasmus i poengkonkurransen og 3.plass i lagkonkurransen.

i de øvrige klassene ble Kjersti Korsæth nummer 18 og Maria Barlund 34 i kvinner 15-16, mens det sammenlagt ble 18.plass til Korsæth og 35.plass til Barlund. I gutter 13-14 slo Johannes Staune Mittet til med en oppløftende seier, mens Thor Herman Kvamme ble nummer 29 og Ådne Ulset 59. Sammenlagt klatret Staune Mittet også til en flott 3.plass, med Kvamme på 26.plass og Ådne Ulset på 49.plass.

Se alle resultater her!

Sist redigert lørdag, 16 juli 2016 20:55
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -