lørdag, 08 april 2017 22:24

Skaarseth på 5.plass i U23-Flandern Rundt

Ronde van Vlaanderen for U23-klassen gikk i dag av stabelen med et historisk U23-lag, der hele seks av seks ryttere har tilhørighet til Lillehammer CK.

Ludvik Aspelund Holstad, Rasmus TIller, Tobias Foss, Ole Forfang, Erik Resell og Anders Skaarseth. Det var rytterne som skulle forsvare det norske flagget under brosteinsklassikeren, og ikke overraskende kjempet laget helt i toppen.

Skaarseth satt til slutt best med i finalen, der irske Edward Dunbar kjørte inn til en suveren soloseier. I gruppen bak spurtet Skaarseth inn til en 5.plass, noe han selv ikke var helt fornøyd med. 

- Det var et kult, hardt ritt. Det var en liten gruppe på slutten, så jeg burde vært på pallen, men sånn er det. Jeg er litt skuffet for min egen del, men laget kjørte bra, sier Skaarseth til Norges Cykleforbunds facebook-side. 

Også Forfang satt lenge med, men både han og flere av lagkameratene var uheldige underveis og nådde ikke helt opp i dag. Forfang endte til slutt på 21.plass, mens Foss, som også var aktiv i brudd tidligere i rittet, kom inn i samme gruppen som nummer 40. Tiller og Resell kom til mål blant topp 50, drøyt fire minutter etter vinneren. 

Se hele resultatlisten her.

Foto: Norges Cykleforbund

 

Sist redigert lørdag, 08 april 2017 22:38
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -