fredag, 14 april 2017 00:05

Storartet samling på Mallorca for både ungdom og elite

Nylig hadde både deler av elitelaget på landevei og klubbens ungdomsgruppe tatt turen til Mallorca, og der ble det både kvalitetstrening og ritt.

For elitelaget forrige helgs ritt VIII Memorial Josep Nicolau en liten tjuvstart på sesongen. Deler av laget la nemlig de siste sesongforberedelsene til sykkeløya Mallorca. Rittet markerte også debuten for både nykommere, førsteårsseniorer og ikke minst nye landeveisryttere.

For Ola Lierhagen og Sindre Buraas ble det deres første landeveisritt for Lillehammer CK, mens Andreas Staune Mittet og Jacob Rosenvinge Høyem tok sine første tråkk i ritt som seniorryttere. Med litt under 200 ryttere til start ble det kjørt hardt, og det var et redusert felt til mål. Ola og Jacob var representert i rittets hovedbrudd som lenge holdt stand, og alle våre fire ryttere satt med da det endte i et spurtoppgjør. Her må vi gratulere Kristjan Osaland fra Sandnes SK med seieren! Rittet hadde for øvrig også deltakelse av sterke navn som Sindre Lunke og Fredrik Wilmann.

Foruten rittet ble det også lagt ned andre verdifulle treningsøkter inn mot den nasjonale sesongstarten neste helg.

Se video fra rittet her:

Også ungdomsgruppa for ryttere mellom 13-16 år var tilstede på Mallorca i denne perioden.

Dette ble en flott samling med innslag av ulike slag av bakkeintervaller, lagtempo, testing og langturer i nydelig sykkellandskap, i tillegg til blant annet massasjekurs og sosial hygge. 

En stor takk til foreldre, ledere og utøvere for en herlig tur!

Her er noen bilder:

ungdom mallorca

ungdom mallorca4

ungdom mallorca5

 massasjekurs

 ungdom mallorca3

 

 

Sist redigert fredag, 14 april 2017 00:38
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -