onsdag, 19 april 2017 13:44

Rapport fra elitelagets tur til Belgia

Både juniorer og seniorer var nylig til Belgia for å trappe opp intensiteten inn mot den norske sesongåpningen, her er rapport fra elitelaget.

Før påske startet seniorlaget til Lillehammer Elite sesongen med Kermesse løp i Belgia. Eirik Josten, Iver Skaarseth, Øyvind Hoe Skog, Ole Anders Hattestad og Per Strømseth dro med servicebil og kassebil ned til Ternat i Vlaanderen området.

Samlingen var planlagt slik at gutta skulle kjøre 3 løp, i tillegg til å trene sammen på belgiske veier. Været var til våren i Belgia å være, veldig bra de aller fleste dager! Vi fikk derfor gjennomført gode treningsøkter i perioden. Løpene var planlagte hardøkter, mens øktene imellom handlet mest om å hente seg inn igjen for nytt løp i tillegg til at vi gjennomførte noen pes økter.

Som alltid er det litt ekstra spenning rundt de første startene for sesongen. Formen skal testes ut, man skal kjøre i feltet igjen og klare å kommunisere og kjøre sammen som et lag. Det første løpet i Bredene 05/04 bar litt preg av at det nettopp var det første løpet. Gutta er tydelig sterke og hang bra med i starten av løpet. Med marginene litt på feil side havnet vi utenfor bruddet som gikk inn først, men Hattestad klarte å komme inn i 2.gruppe. Alt i alt godt å være i gang!

Etter et par treningsdager var det nytt løp i Zele 8/4. Flott vær og en teknisk løype gjorde dette løpet raskt og krevende. Det gikk fort hele tiden, og gutta kjørte tidvis godt sammen. De var med på de aller fleste bruddforsøk men bommet også her på det avgjørende bruddet. Likevel mye positivt å ta med seg videre og de fikk se at de fysisk holder nivået.

Siste løp var dagen etter i Wieze. På møtet dagen før var det tydelig at alle mann på laget nå var innstilt på å få til å komme seg i første gruppe til mål. Dette preget også rittet dagen etter, og Iver og Øyvind kom seg i «dagens brudd». Det ble kjørt løp hele veien og det samlet seg inn på de siste rundene. Nye angrep fulgte hvor Per var våken og kunne til slutt passere mål som nummer 5. Et godt resultat, og bra at guttene fikk til å kjøre godt sammen. Vi ønsker å være et lag som kjører løpene offensivt, og det fikk vi til denne dagen.

Alt i alt var utbyttet av samlingen i Belgia veldig bra og vi drar hjem med sikte mot å stille godt forberedt til NC åpningen i Bergen!

Her er noen bilder:

belgia 2017 1

belgia 2017 3

belgia 2017 4

belgia 2017 5

belgia 2017 6

belgia 2017 7

Sist redigert onsdag, 19 april 2017 13:53
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -