tirsdag, 25 april 2017 18:13

LCK-ungdommene markerte seg godt på Vårsprinten

Søndagens ritt på Feiring ble godt fargelagt av LCK-trøyer med til sammen 9 ryttere i alderen 11-16 år.

I M 11-12 hadde vi gledelig med debutanten Audun Torseth som gjorde en god figur. Storebror Håkon sammen med Henrik Høie gjennomførte også godt i M 13-14. Det er svært hyggelig å se at det gror i de yngste klassene og vi som har fulgt sporten en stund vet at disse ungdommene med god trening og godt klubbmiljø vil blomstre og bli gode syklister.

vårsprinten 4I K 15-16 fikk Hedda Bjørklund Brenningen en sterk sesongstart med 2. plass både på gateritt og temporitt. 17.36 på 10 km tempo er en sterk tid for en 15-åring under langt fra optimale forhold på Feiring. Det blir spennende å følge Hedda og lagvenninnene denne sesongen. Klubben og NCF legger nå ned mye arbeid i å lykkes med jentesykling vi håper enda flere vil teste ut sykkel både i skog og på landevei.

I M 15-16 hadde vi med hele 5 ryttere hvorav Andreas Østensen og Jørgen Myren Bekkelund hadde rittdebut på smale jul. På gaterittet ga den krevende motbakken raskt noe strekk i det 20 mann store feltet, men både Torjus Bakken, Thor Herman Kvamme og de førstnevnte viste god vilje til å jobbe og samlet seg viktig ritterfaring. Etter noen runder i tetgruppa fikk Johannes Staune-Mittet revet seg løs og kontrollerte inn klasseseier 19 sekunder foran 16-åringene Simen Olsen fra Ottestad IL Sykkel og Henrik Teslo Fjellheim fra Hadeland CK. På temporittet gjentok han seieren og gikk i mål drøye minuttet foran neste rytter.

vårsprinten 1

15-16 årsgruppa har nå mange ryttere med veldig god kapasitet, så med mer ritterfaring vil det nok bli premiesanking på flere ut over sesongen. Ellers ble det en hyggelig opplevelse også for oss i støtteapparatet hvor det fine Feiring-rittet gir rom for også et par sosiale timer mellom slagene.

Se resultater fra Vårsprinten her!

Neste landeveisritt er Eidsvollrittet i midten av mai, mens det på terreng blir muligheter både i NC terreng i Fiskum kommende helg og Helgøyatråkket helga etter.

Sist redigert tirsdag, 25 april 2017 18:26
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -