søndag, 21 mai 2017 16:09

Strålende Tour of Norway!

Tour of Norway ble i dag avsluttet med etappe- og sammenlagtseier til Edvald Boasson Hagen, men Dimension Data-rytteren var ikke den eneste Lillehamringen som imponerte under femdagersrittet. 

Boasson Hagen tok totalt to etappeseire, og vant i tillegg både sammenlagt og poengkonkurransen. Til slutt skilte det bare fire sekunder mellom Boasson Hagen og Simon Gerrans (Orica-Scott) på 2.plass i sammendraget. Seieren kom etter et dramatisk Tour of Norway, som ved siden av seirene blant annet også inkluderte en resultatmessig nedtur på hjemmebane og velt på dagens etappe til Oslo.

- Det ble litt mer dramatisk enn det hadde trengt å være, sa Boasson Hagen til TV 2 etter målgang, som også takket feltet for at de roet ned på tempoet da han veltet.

- Det var veldig bra. Jeg er takknemlig for det. Jeg hadde ikke forventet at de skulle stoppe, så det var jeg veldig fornøyd med. Jeg hadde heller ikke blitt hissig om de hadde kjørt, for det er en konkurranse.

Ved siden av Boasson Hagen, hadde Lillehammer CK også representanter i både Team Joker, Uno-X Hydrogen Development Team og Team Sparebanken Sør. Særlig kan vi da trekke frem ungdomstrøye til Tobias Foss (Team Joker), i tillegg til 6.plass på den siste etappen til lagkameraten Anders Skaarseth. Gutta i Uno-X, Hans Kristian Rudland og Erik Resell, samt Ludvik Aspelund Holstad (Team Sparebanken Sør), leverte også solid kjøring for sin kapteiner.

Gratulerer til alle mann!

Se resultater her.

Vi må også rette en stor takk til alle frivillige som bidro under etappen til Lillehammer, og ikke minst alt av publikum som bidro til at dette ble nok en sykkelfest på Lillehammer.

Sist redigert søndag, 21 mai 2017 16:35
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -