søndag, 28 mai 2017 20:40

Aktiv og suksessrik helg for Lillehammer CK

Det har vært nok en aktiv sykkelhelg for Lillehammer CKs ryttere, og toppresultatene lot ikke vente på seg denne gangen heller.

Vi starter med å gratulere Edvald Boasson Hagen med tre etappeseire og sammenlagtseier i Tour des Fjords, i tillegg til å berømme innsatsen til alle øvrige Lillehammer-representanter i kontinentallagene Team Joker og Uno-X Hydrogen Development Team. Sterkt levert av alle! 

Så, en titt på utøverne som fortsatt kjører med Lillehammer-drakta. Vi har allerede nevnt Petter Fagerhaug og Erik Hægstad som viste seg frem under verdenscup i Tyskland. Les mer om det her! Men vi holder oss til terrengsykling, da NorgesCupen fortsatte med Karl den XII-rittet i Halden. Her var det Audun Øverbye Hansen som leverte det beste resultatet av våre, med 3.plass i MSenior under lørdagens rundbaneritt. Vi må også trekke frem 10.plass til Eirik Pettersen i samme klasse, 4.plass til Sigrid Andrea Fløgstad i KSenior, 13.plass til Sondre Faanes i MJunior, 11.plass til Sindre Sagbakken i M15-16, 5.plass til Falk Håkenstad-Bråten, 10.plass til Sjur Holm Grøneng og 22.plass til Håkon Wedum i M13-14, i tillegg hadde vi Birk Ballangrud med i M6-7. Under XCE-rittet søndag trekker vi frem en ny 3.plass til Øverbye Hansen, 2.plass til Håkenstad-Bråten og 4.plass til Fløgstad. 

Komplette resultater finner du her.

Over til Tønsberg, der det i helgen ble arrangert et tredagersritt for klassene fra 10 år til og med junior. Under bakketempoen opp Slottsfjell trekker vi frem 4.plass til Rasmus Børset Westad i MJunior, 2.plass til Maria Barlund i KJunior og og 4.plass til Kjersti Korsæth i K15-16. 2.etappe var en fellesstart, der Ådne Holter ble vår beste med 2.plass i MJunior, det samme ble Silje Marie Ulvang i KJunior. Ellers ble Kjersti Korsæth nummer 6 i K15-16, Runar Sekse nummer 8 i MJunior og Thor Herman Kvamme nummer 10 i M15-16 som de best plasserte denne dagen. 

Temporittet i Tønsberg endte med 3.plass til Sebastian Dreyer Heldahl i MJunior, tett fulgt av Carl Martin Sandvold på 5.plass og Sverre Stømseth på 9.plass. Det ble også en ny 2.plass til Silje Marie Ulvang i KJunior. Etapperittet ble avsluttet med en ny fellesstart, der Rasmus Børset Westad ble 4, Øystein Kolbreg Brennum 5 og Runar Sekse 6 i MJunior, i tillegg kan vi trekke frem 14.plass til Thor Herman Kvamme i M15-16. I denne klassen deltok også Andreas Østensen.

Se komplette resultater her.

Vi avslutter med to ryttere som var i Danmark for å sykle Tour de Himmelfart. Askild Grønmo i U15 og Johannes Staune-Mittet i U16 syklet etapperittet som gikk fra torsdag til lørdag. Her kan vi trekke frem at Johannes vant tempoen og låg på 6.plass før lørdagens etappe, men måtte stå av grunnet skade. Askild syklet godt i kjente løyper, da han har bodd i området i seks år. Askild er fersk og viser fin progresjon, og blir moro å følge i årene som kommer. 

Vi har med andre ord en vanvittig rekruttering på gang i klubben, og det må samtidig rettes en stor takk til alt av støtteapparat og foreldre som legger til rette for at utøverne får muligheten til å utvikle seg på sykkelsetet. Fortsett slik!

Her er noen bilder fra helgens ritt:

18671288 10154364590292167 890124082740742320 n

nc terreng ungdom

nc terreng ungdom2

tønsberg ungdom
johannes staune himmelfart

askild himmelfart

Sist redigert søndag, 28 mai 2017 21:27
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -