søndag, 18 juni 2017 08:29

NM i Terrengsykling innledet med flere medaljer til LCK-ryttere

NM/UM i Terrengsykling startet lørdag med rundbaneritt under strålende forhold på Konnerud.

For rytterne ventet en artig og fin løype, der arrangøren hadde gjort en flott jobb med å legge inn mange elementer. Dagen startetet med de yngste. I M11-12 ble Jørgen Holm Grøneng nummer 29. I M13 finner vi tre LCK'ere blant de 12 beste, henholdvis Håkon Torseth på 8.plass, Ole Gunnar Kleppa Madslien på 10.plass og Håkon Wedum på 12.plass. Imponerende av gutta som viser at de har tatt store steg.

I M14 ble Falk Håkenstad Bråten nummer 12 og Sjur Holm Grøneng nummer 19. I M15 fikk Johannes Staune Mittet sølv etter å ha ligget på 2.plass hele vegen. Sterkt kjørt av rytteren som vanligvis foretrekker landeveien. I M16 gjorde Sindre Sagbakken også et flott løp i sin første sesong der han kun satser sykkel, som endte med 12.plass. I K15 ble det en ny 2.plass, denne gangen til Hedda Brenningen Bjørklund. Flott av Hedda som bare har satset sykkel i to år, og kjører her sitt første UM.

Over til juniorklassen, der Sondre Faanes på 16.plass var eneste fra LCK. I MSenior innfridde Petter Fagerhaug forventningene med NM-gull. Petter lå lenge sammen med Eskil Evensen-Lie, men fikk en luke ut på 5.runde, i tillegg fikk Lie en punktering og havnet litt lenger ned på listen etter dette. Erik Hægstad lå sammen med Petter i starten, men var uheldig med punktering på 2.runden og endte på 14.plass. Noen plasser foran der fikk vi Audun Øverbye Hansen på 8.plass og Sigurd Mellemsæter på 12.plass. Sistnevnte er på vei tilbake etter sykdom, det samme med Sigurd Salberg Pedersen som ble nummer 15. I KSenior ble Sigrid Andrea Fløgstad nummer 5 i rittet finnet av Gunn-Rita Dahle Flesjå. 

Se hele resultatlisten her!

Vi gleder oss nå til søndagens øvelse, der det venter sprint! 

Her er noen bilder fra rundbanerittene (Foto: Erling Høyem):

nm konnerud 11

nm konnerud 10

nm konnerud 9

nm konnerud 8

nm konnerud 7

nm konnerud 6

nm konnerud 5

nm konnerud 4

nm konnerud 3

nm konnerud 2 

Sist redigert søndag, 18 juni 2017 09:06
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -