fredag, 13 oktober 2017 11:29

Lillehammer CK inngår treårig avtale med Etto

- Etto og Hamax AS er stolt og glad for å kunne fortsette sponsorsamarbeidet med Lillehammer CK i tre nye år, sier Fredrik Stormo hos Hamax AS.

- Rytterne og klubben er fantastiske ambassadører for Etto og viser dette gjennom deres aktivitet på ritt, treninger og ikke minst på sosiale medier. Stor lekenhet kombinert med dyp dedikasjon til toppidrett kommer forbilledlig frem i deres arbeid og resultater. Lillehammer CK er en institusjon innen klubbarbeid og bringer unge dedikerte ryttere opp og frem gjennom deres langsiktige arbeid. Vi i Etto gleder oss til veien videre med Lillehammer CK, avslutter Stormo.

- Styret i Lillehammer CK er meget godt fornøyd med den avtalen vi nå har inngått med Etto, sier styreleder i Lillehammer CK, Erling Høyem.

- Vi har god erfaring med dette samarbeidet fra tidligere år, og med innholdet i denne nye avtalen føler vi oss trygge på at vi sammen skal profilere begge parter på en meget god måte. Etto er en lydhør, fleksibel og profesjonell leverandør som er opptatt av at våre medlemmer skal ha gode og sikre produkter og gjennom den nye avtalen, legges det også til rette for videre produktutvikling med gjensidig utbytte for begge parter. Det er vi spesielt godt fornøyd med, sier Høyem.

mtbelite

mtbelite2

fagerhaug bilde

hallingdal 7

 

Sist redigert fredag, 13 oktober 2017 13:34
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -