tirsdag, 17 oktober 2017 16:21

Lillehammer CK og Bioracer inngår treårig samarbeid

Etter et langt og godt samarbeid med Kalas, inngår nå klubben avtale med Bioracer Norway som ny leverandør av bekledning til klubbens medlemmer.
 
- En rekke av klubbens avtaler reforhandles nå i 2017, i tillegg er nye samarbeidspartnere på vei inn, derfor var det naturlig at vi kjørte en prosess også i forhold til leverandør av kolleksjon, sier Erling Høyem, styreleder i Lillehammer CK.
 
- Vi i Bioracer er meget stolte og glade for samarbeidsavtalen vi har fått med Lillehammer Cykleklubb. Lillehammer er en klubb som fremstår med svært gode verdier og sunne holdninger, samtidig er de en av landets beste på rekruttering. Bioracer er stadig i vekst og vi ser frem til samarbeidet med LCK slik at vi sammen kan bidra til videre utvikling av sykkelsporten, sier Gry Breen Sebakk hos Bioracer Norway AS.
 
- Vi har brukt god tid på prosessen knyttet til valg av klesleverandør til klubben for en ny 3 års periode. For oss er det selvsagt viktig at en leverandør kan både gi oss gode og solide produkter, men også være en proaktiv og fremoverlent samarbeidspartner fremover. Bioracer har opparbeidet seg gode referanser og vi ser nå frem til dette samarbeidet som vi mener gir både klubb og våre medlemmer en god avtale, avslutter Høyem.
Sist redigert onsdag, 18 oktober 2017 09:35
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -