søndag, 04 februar 2018 15:15

Foss og Skaarseth klare for ny sesong på nytt lag

Etter å ha vært lagkamerater på Team Joker i fjor, ser Tobias Foss og Anders Skaarseth nå frem til å debutere for Uno-X Norwegian Development Team.

Drakt2018Totalt fem ryttere på Uno-X har i år tilknytning til LIllehammer CK. Ved siden av Tobias Foss og Anders Skaarseth, inkluderer dette Iver Skaarseth, Erik Nordsæter Resell og Hans Kristian Haadem Rudland. Procycling.no har tatt en prat med to av rytterne det stilles størst forventninger til foran årets sesong.

- Jeg er veldig fornøyd. Jeg får et rittopplegg som passer meg bra. Kanskje litt mindre ritt, men flere U23-ritt og ritt som passer meg bedre. Jeg trives veldig bra her, sier Foss til procycling.no.

Også Skaarseth stortrives i sitt nye lag, selv om ambisjonene for de kommende sesongene er klare. 

- Uno-X gjør mye bra, så det virker som et veldig bra lag. Det er ikke slik at en ønsker seg bort, men jeg vil jo kjøre klassikerne på WorldTour-nivå. Jeg håper å ta et steg opp, det gjør jeg, sier Skaarseth.

Også Foss har et tydelig mål ta steget ut i proffverdenen om kort tid.

- Jeg går selvfølgelig for å få kontraktstilbud nå for 2019. Om jeg føler at jeg ikke er på det nivået jeg føler jeg skal være på, ser jeg ikke på det som veldig stress å ta én sesong til på Uno-X, legger Foss til.

Vi ønsker både Foss, Skaarseth og de andre rytterne på Uno-X lykke til med den kommende sesongen!

Hele intervjuene med Foss og Skaarseth finner du her og her.

Hovedfoto: Norges Cykleforbund

Sist redigert søndag, 04 februar 2018 15:33
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -