Ritt

Så langt har 2020 sesongen væt sterkt preget av koronapandemien og enn så lenge er alle ritt avlyst. Høsten 2020 er vi så smått i gang igjen, og det blir både Uno-X sykkelgledecup og Tour of Norway for Kids

For de som ønsker er det mulighet for deltakelse på ulike konkurranser. Det legges ut en oversikt på hjemmesiden over aktuelle ritt fremover. Dette blir også informert om på Facebook etter hvert som rittene nærmer seg. Det ligger også link til en kontaktperson som kan kontaktes.

Normalt er dette noen av de aktuelle rittene:

  • UNO-X sykkelgledeCup: er et ritt på Birkebeinerstadion der alle alderstrinn starter samtidig. Dette rittet går kun på asfalt og de minste bestemmer farten på første runde. De minste kjører x runder og når de er ferdige kjører de litt eldre barna sine runder. Slik fortsetter det til senior gjør opp seg imellom. Høsten 2020 blir det ritt 27. august, 16. september og 30. september. 
  • Mjøsa Terrengsykkel cup (MTC): Dette er et MTB ritt i korte løyper som er tilpasset alle aldrene. Denne cupen består av 5-6 ritt i løpet av sesongen i «nærområdet». Brumunddal, Gjøvik, Eidsvoll, Elverum og Hamar. Dette er fine ritt å være med på og hvor LCK KIDS stiller med deltakere. MTC blir ikke arrangert i 2020 grunnet koronasituasjonen.

 

  • NorgesCup (NC): er ritt som blir arrangert rundt om på Østlandet, blant annet på Lillehammer. Her er det god deltakelse i alle aldersklasser og er i løypene det trenes i løpet av sesongen. NC Lillehammer blir arrangert i midten av juni.
  • Klubbmesterskap: Blir arrangert i forbindelse med en Kids-trening mot slutten av sesongen.

Lokale ritt

Oppdateres når retningslinjer fra NCF tillater gjennomføring av ritt