Rapport fra Trysilsamling med Ungdoms- og KIDSgruppa

Den 27. til 29. mai arrangerte LCK sykkelsamling for KIDS og ungdomsgruppa! 22 utøvere fra ungdomsgruppa og 19 fra KIDS deltok på sykkelsamling i Trysil. Det var tilbud for foreldre og søsken også, og totalt var det 76 personer på tur. I tillegg hadde noen ordnet med privat overnatting, slik at totalt 82 personer deltok på det felles opplegget.

Samlingen begynte med en sykkelquiz for alle sammen fredag kveld. På lørdag ble det kjørt to treningsøkter i de flotte løypene i Trysil. Ungdommene og KIDS ble delt opp i grupper slik at ingen syklet alene. På ettermiddagen møttes alle til felles grilling med pølser og hamburger på menyen. Vi hadde også en liten konkurranse med forskjellige oppgaver som legotårnbygging, kaste på blink, memory og pussleoppgave. Her ble alle delt inn på tvers av grupper.

På søndag før avreise rakk vi en sykkeløkt til. Da syklet jentene og guttene i ungdomsgruppa på stier utenfor Gullia Bikepark. Trysil kan by på fine flytstier utenfor det som er laget med maskiner også. Det var en noe kald helg med mye vind, men så ikke ut til å sette en demper på stemningen. Mange skapte nye vennskap og bekjentskap. Fin og vellykket tur etter LCK sine øyne!