Ungdomsgruppa består av jenter og gutter i alderen 13-16 år med treningstilbud for både landevei, terrengsykkel og utfor-grenen enduro/stisykling.

Fra november til påske drives stort sett treningen innendørs på mandager. Vi holder til i Håkonshall der treningene baserer seg på rulletrening og basistrening. Her trengs det sykkel og en enkel sykkelrulle.

Etter påske starter vi treningen utendørs, og treningsdagene er mandager, onsdager og torsdager med langturer på søndager når det ikke er konkurranser på helg.

Primært på mandager er det teknikktrening både for landevei og terreng. Øktene blir gjennomført med ryttere fra junior- og seniorlagene som trenere og instruktører, men også ildsjeler fra klubben. Du velger selv etter ønske om du vil trene landvei, terrengsykkel eller enduro. Det er fint om du også varierer på hva du deltar på.

På onsdager er det fokus på intervalltrening/testritt/ eksterne/interne ritt. Disse øktene/konkurransene gjennomføres både for landevei og terreng.

Vi har også et tilbud for enduro/stisyklister der gruppen deles i to utifra ferdigheter og ønsker. «Stisykkel-gruppa» kjører økter med fokus på fellesskap og gleden av å være i aktivitet på sykkel, mens «enduro-gruppa» kjører noe tøffere økter for de som allerede har grunnleggende enduroferdigheter. Disse treningene arrangeres på torsdager.

På søndager sykler vi langturer der vi bytter på terreng- og landeveissykkel. Stort sett starer alle treninger med utgangspunkt fra Håkonshall/Birkebeiner Skistation.

Nærmere informasjon og detaljer rundt treningene legges fortløpende ut i vårt medlemssystem Spond.

 

Innholdet i treningene bygger på prinsippene som er utarbeidet i utviklingstrappen for Lillehammer CK

Vi har også mål om å få til både overnatting og dagssamlinger for gruppa på våren.

For å være med i dette treningsopplegget for sesongen avkreves det treningsavgift 1500,- pr. år. Det er også forventet at foresatte må stille på noen dugnader i løpet av sesongen. Se egen informasjon på nettsiden.

Har du spørsmål så ta kontakt med en av våre ledere. Kontaktinformasjon finner du lenger ned på siden.


Hafjell Bike Park – med tilbud til utøvere i ungdomsgruppa


Ved vintersesonkort fra før:

De kan kjøpe sånt add-on kort i butikken her når vi åpner. Det koster dem 2000,- de må ha med vinterkortet. (Det vil være billigere å kjøpe årskort på høsten enn add on for sesongen 2024)

20% rabatt på sesongkort og  20% rabatt på kjøp av av dagskort i luken.

 Alt må man kjøpe online og koden er: LillehammerCK%   

 

 


Ved dagskort uttatt lørdag

Alle får 20% rabatt på dagskort


Kontaktpersoner

Nils Anders Helset

Oppmann Ungdom

905 40 788
nils.anders.helset@sb1ostlandet.no

Vår hovedsamarbeidspartner

Våre samarbeidspartnere