Generalsponsor

Uno-X er en svært viktig og betydelig samarbeidspartner for Lillehammer Cykleklubb. De har et stort engasjement innenfor norsk sykkel og bidrar på mange områder for å stimulere til utvikling av norsk sykkel generelt. De har også sitt eget sykkellag, Uno-X Norwegian Development Team som er et av tre Continentallag i Norge. Les mer om laget deres her

Hovedsponsorer

BIORACER er verdensledende produsent av sykkel- og teambekledning siden 1984. Vi finnes i over 20 land og satser tøft for å bli markedsledende også i Norge.

Vi er norske, og vi er internasjonale. Vi er tradisjon og innovasjon. Vi er en partner i singelliv, familieliv, dagligliv, næringsliv og samfunnsliv. Vi er her for de små detaljene og de store spørsmålene.

Sport1 Lillehammer er en ekte fullsortiments sportsbutikk og vår prefererte samarbeidspartner på salg og service på sykler.

Hallgruppen er et selskap med virksomhet innen salg og utleie av stålbygg, plasthaller, arbeids telt, presenning, selskapstelt og andre arrangement produkter.

Eidsivas mål er å gi god, langsiktig avkastning, utvikle Innlandets energiressurser og bidra til vekst og utvikling i regionen. Som den største aktøren innen produksjon, overføring og salg av fornybar energi og bredbånd i Hedmark og Oppland, er Eidsivas visjon å være en drivkraft for Innlandet.

Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer-regionen, og en del av Strandtorget Handelspark. Strandtorget kan by på 65 spennende butikker og 1050 gratis parkeringsplasser, og er en populær shoppingdestinasjon både for folk fra nærområdet og hytteturister på vei til skidestinasjoner lenger nord.

”No Shortcuts” definerer måten vi jobber med Scott. Vi vil gjøre ting på den riktige måten og av de rette grunnene. Vi tror på AMBITION, PASSION og DEDICATION, like mye som vi tror på design, innovasjon og teknologi.

Samarbeidspartnere

Etto utvikler og produserer hjelmer for sykkel og ski, og er ett av Skandinavias ledende varemerker på området.

Aktivklinikken skal være kjent for grundig og tverrfaglig søken etter årsakssammenhenger, for bruk av kunnskapsbaserte og målrettede tiltak, og for pasientens aktive medvirkning og egeninnsats i behandlingsforløpet

SQUEEZY er kjent for sine effektive og skånsomme produkter og er et naturlig førstevalg for utøvere som ønsker optimal energitilførsel.

IDÉ House of Brands leverer profilprodukter, klær, gaver og kampanjeprodukter til bedriftsmarkedet.

Kantall er et regnskapsbyrå med solid kompetanse og dedikerte medarbeidere lokalisert på Lillehammer. Gjennom egen utvikling og med fokus på verdien av de ansatte, henter vi vår styrke. Solid kunnskap går utenpå systemene. Suksessen blir summen av det vi gjør sammen.

Vi har 42 bilforhandlere og 11 spesialiserte skadeverksteder spredt over hele landet. Vår ambisjon er å være Norges ledende leverandør av bil og bilhold.

EG A/S er et av Skandinavias ledende programvarefirmaer, som utvikler og leverer programvare for både offentlige og private kunder. Målet er å gjøre det mulig for våre kunder å realisere sitt fulle digitale potensial. 

På Nr. 1 Trafikkskole har vi ett helt konkret mål: Å utdanne gode og trygge sjåfører. For å oppnå dette er vi nødt til å engasjere, motivere og tilby det aller beste opplegget for elevene våre. Vi må rett og slett være best. Vi må være Nr. 1

Støttespillere

På Ilsetra bor du litt annerledes. Istedenfor vanlige hotellrom, får du hos oss din egen leilighet som er i byggene som former tunet på fjellet. De leies ut på samme måte som hotellrom med måltider inkludert, men du får altså mye bedre plass.

Gudbrandsdølen Dagningen er den eneste dagsavis i Lillehammer og Gudbrandsdalen.

Birkebeineren Hotel & Apartments ligger flott til. Tur- og treningsområder finner du rett utenfor døra, og det er kort vei til et mylder av sentrumsbutikker, restauranter og severdigheter. Vi tilbyr overnatting i hotell og i velutstyrte leiligheter. Alt til fornuftige priser.

Vår visjon er å være moderne, spennende og utradisjonell!
Moderne fordi vi alltid følger motebildet og søker etter de alle nyeste trendene. Spennende fordi vi har stor bevissthet på et variert og godt vareutvalg. Utradisjonell fordi du ofte finner andre smykker og varer i vår butikk enn du finner hos andre i samme bransje.

Her på stasjonen åpner vi kl 06:30 (kl 07:30 lørdag og søndag) og serverer mat frem til kl 21:00 på kvelden. Vår cafe, bar & restaurant ligger i den gamle stasjonsbygningen fra 1894, det året jernbanen kom til Lillehammer.

Vi produserer alt innen skilter, bildekor, plakater, fasadeskilter, innvendig skilting, gulvreklame, små og store klebemerker, banner, stadionreklame og vi hjelper også til med grafiske tjenester. Vi baserer oss på høy kvalitet og rask levering. Det er bare fantasien som setter grenser.