Generalsponsor

Uno-X er en svært viktig og betydelig samarbeidspartner for Lillehammer Cykleklubb. De har et stort engasjement innenfor norsk sykkel og bidrar på mange områder for å stimulere til utvikling av norsk sykkel generelt. De står også bak etableringen av det første norske profflaget for både kvinner og menn; Uno-X Pro Cycling Team. Les mer om laget deres her

Hovedsponsorer

SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank, og har hovedsete i Hamar, med kontorer i Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus. Banken har 175 års historie som leverandør av finansielle tjenester til personer, bedrifter, offentlig sektor og lag og foreninger i regionen.

Brita Faanes
LCK sin hovedkontakt
Tlf: 90206222
E-post: brita.faanes@sb1ostlandet.no

ABUS Nordic AS er en del av det tyske konsernet ABUS. I over 90 år har ABUS arbeidet arbeidet it ifra grunnideen om at sikkerhet er avhengig av kvalitet!

Abus er stolt leverandør av sykkelhjelmer til Lillehammer CK!

Hallgruppen er et selskap med virksomhet innen salg og utleie av stålbygg, plasthaller, arbeids telt, presenning, selskapstelt og andre arrangement produkter.

BIORACER er verdensledende produsent av sykkel- og teambekledning siden 1984. Vi finnes i over 20 land og satser tøft for å bli markedsledende også i Norge.

Lillehammer Sport er en fremtidsrettet fagbutikk som har et sterkt fokus på sykkel og opplevelser. Sykkelavdelingen består av merker som TREK, Cannondale, Specialized, Frog bikes med flere. Butikken har eget sykkelverksted med faste og dyktige mekanikere samt ansatte som har en genuin interesse for sykkel. Lillehammer Sport er kjent for god service og godt utvalg av produkter.

Fuel of Norway er et prosjekt som strekker seg flere år tilbake. Tilbakemeldinger fra utøvere og mosjonister var alltid at sportsernæring ble benyttet begrenset grunnet dårlig innhold, noe som ga mage og tannproblemer. Vår visjon var da å tilby ernæring som var sunn, smaksrik og naturlig samtidig som den ga den energien som de trengte.

Vi har rett og slett tatt mål av oss om å være det sunneste og mest smakfulle alternativet på markedet og er ikke redd for å gå våre egne veier.

Vårt slagord skal fortelle det meste

Pure energy. No bullshit

Vår forretningsidé er å tilby bilsalg, service og tilleggstjenester som gir merverdi for våre kunder. Vi fokuserer på kunden i alt vi gjør og satser på å ha de mest fornøyde kundene i bransjen. På samtlige markeder tilbys kundene bilsalg, finansiering, forsikring, service og dekk, tilbehør og reservedelssalg.

Bilias visjon er å være markedets beste servicebedrift.

Samarbeidspartnere

Birkebeineren Hotel & Apartments ligger flott til. Tur- og treningsområder finner du rett utenfor døra, og det er kort vei til et mylder av sentrumsbutikker, restauranter og severdigheter. Vi tilbyr overnatting i hotell og i velutstyrte leiligheter. Alt til fornuftige priser.

DARE er lidenskapelig opptatt av sykkel og sykkelsport!
Vårt mål er å tilby sykler som lever opp til dine forventninger. En DARE produseres etter de høyeste standarder, tilpasset dine preferanser. Alt dette for å kunne gi deg som syklist en ekte godfølelse ute på veien.
Vi kaller det REAL RIDE.

#REALRIDE #DARECARE #DAREIT

IDÉ House of Brands leverer profilprodukter, klær, gaver og kampanjeprodukter til bedriftsmarkedet.

Vi produserer alt innen skilter, bildekor, plakater, fasadeskilter, innvendig skilting, gulvreklame, små og store klebemerker, banner, stadionreklame og vi hjelper også til med grafiske tjenester. Vi baserer oss på høy kvalitet og rask levering. Det er bare fantasien som setter grenser.