Generalsponsor

Uno-X er en svært viktig og betydelig samarbeidspartner for Lillehammer Cykleklubb. De har et stort engasjement innenfor norsk sykkel og bidrar på mange områder for å stimulere til utvikling av norsk sykkel generelt. De står også bak etableringen av det første norske profflaget for både kvinner og menn; Uno-X Pro Cycling Team. Les mer om laget deres her

Hovedsponsorer

SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank, og har hovedsete i Hamar, med kontorer i Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus. Banken har 175 års historie som leverandør av finansielle tjenester til personer, bedrifter, offentlig sektor og lag og foreninger i regionen.

Brita Faanes
LCK sin hovedkontakt
Tlf: 90206222
E-post: brita.faanes@sb1ostlandet.no

BIORACER er verdensledende produsent av sykkel- og teambekledning siden 1984. Vi finnes i over 20 land og satser tøft for å bli markedsledende også i Norge.

ABUS Nordic AS er en del av det tyske konsernet ABUS. I over 90 år har ABUS arbeidet arbeidet it ifra grunnideen om at sikkerhet er avhengig av kvalitet!

Abus er stolt leverandør av sykkelhjelmer til Lillehammer CK!

Hallgruppen er et selskap med virksomhet innen salg og utleie av stålbygg, plasthaller, arbeids telt, presenning, selskapstelt og andre arrangement produkter.

Fuel of Norway er et prosjekt som strekker seg flere år tilbake. Tilbakemeldinger fra utøvere og mosjonister var alltid at sportsernæring ble benyttet begrenset grunnet dårlig innhold, noe som ga mage og tannproblemer. Vår visjon var da å tilby ernæring som var sunn, smaksrik og naturlig samtidig som den ga den energien som de trengte.

Vi har rett og slett tatt mål av oss om å være det sunneste og mest smakfulle alternativet på markedet og er ikke redd for å gå våre egne veier.

Vårt slagord skal fortelle det meste

Pure energy. No bullshit

Lillehammer Sport er en fremtidsrettet fagbutikk som har et sterkt fokus på sykkel og opplevelser. Sykkelavdelingen består av merker som TREK, Cannondale, Specialized, Frog bikes med flere. Butikken har eget sykkelverksted med faste og dyktige mekanikere samt ansatte som har en genuin interesse for sykkel. Lillehammer Sport er kjent for god service og godt utvalg av produkter.

Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer-regionen, og en del av Strandtorget Handelspark. Strandtorget kan by på 65 spennende butikker og 1050 gratis parkeringsplasser, og er en populær shoppingdestinasjon både for folk fra nærområdet og hytteturister på vei til skidestinasjoner lenger nord.

Samarbeidspartnere

Vår forretningsidé er å tilby bilsalg, service og tilleggstjenester som gir merverdi for våre kunder. Vi fokuserer på kunden i alt vi gjør og satser på å ha de mest fornøyde kundene i bransjen. På samtlige markeder tilbys kundene bilsalg, finansiering, forsikring, service og dekk, tilbehør og reservedelssalg.

Bilias visjon er å være markedets beste servicebedrift.

Aktivklinikken skal være kjent for grundig og tverrfaglig søken etter årsakssammenhenger, for bruk av kunnskapsbaserte og målrettede tiltak, og for pasientens aktive medvirkning og egeninnsats i behandlingsforløpet

IDÉ House of Brands leverer profilprodukter, klær, gaver og kampanjeprodukter til bedriftsmarkedet.

Kantall er et regnskapsbyrå med solid kompetanse og dedikerte medarbeidere lokalisert på Lillehammer. Gjennom egen utvikling og med fokus på verdien av de ansatte, henter vi vår styrke. Solid kunnskap går utenpå systemene. Suksessen blir summen av det vi gjør sammen.

”No Shortcuts” definerer måten vi jobber med Scott. Vi vil gjøre ting på den riktige måten og av de rette grunnene. Vi tror på AMBITION, PASSION og DEDICATION, like mye som vi tror på design, innovasjon og teknologi.

Støttespillere

På Ilsetra bor du litt annerledes. Istedenfor vanlige hotellrom, får du hos oss din egen leilighet som er i byggene som former tunet på fjellet. De leies ut på samme måte som hotellrom med måltider inkludert, men du får altså mye bedre plass.

Birkebeineren Hotel & Apartments ligger flott til. Tur- og treningsområder finner du rett utenfor døra, og det er kort vei til et mylder av sentrumsbutikker, restauranter og severdigheter. Vi tilbyr overnatting i hotell og i velutstyrte leiligheter. Alt til fornuftige priser.

Vår visjon er å være moderne, spennende og utradisjonell!
Moderne fordi vi alltid følger motebildet og søker etter de alle nyeste trendene. Spennende fordi vi har stor bevissthet på et variert og godt vareutvalg. Utradisjonell fordi du ofte finner andre smykker og varer i vår butikk enn du finner hos andre i samme bransje.

Her på stasjonen åpner vi kl 06:30 (kl 07:30 lørdag og søndag) og serverer mat frem til kl 21:00 på kvelden. Vår cafe, bar & restaurant ligger i den gamle stasjonsbygningen fra 1894, det året jernbanen kom til Lillehammer.

Vi produserer alt innen skilter, bildekor, plakater, fasadeskilter, innvendig skilting, gulvreklame, små og store klebemerker, banner, stadionreklame og vi hjelper også til med grafiske tjenester. Vi baserer oss på høy kvalitet og rask levering. Det er bare fantasien som setter grenser.