Hovedsamarbeidspartner

Uno-X er en svært viktig og betydelig samarbeidspartner for Lillehammer Cykleklubb. De har et stort engasjement innenfor norsk sykkel og bidrar på mange områder for å stimulere til utvikling av norsk sykkel generelt. De står også bak etableringen av det første norske profflaget for både kvinner og menn; Uno-X Pro Cycling Team. Les mer om laget deres her

Samarbeidspartnere

SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank, og har hovedsete i Hamar, med kontorer i Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus. Banken har 175 års historie som leverandør av finansielle tjenester til personer, bedrifter, offentlig sektor og lag og foreninger i regionen.

BIORACER er verdensledende produsent av sykkel- og teambekledning siden 1984. Vi finnes i over 20 land og satser tøft for å bli markedsledende også i Norge.

ABUS Nordic AS er en del av det tyske konsernet ABUS. I over 90 år har ABUS arbeidet arbeidet it ifra grunnideen om at sikkerhet er avhengig av kvalitet!

Abus er stolt leverandør av sykkelhjelmer til Lillehammer CK!

Fuel of Norway er et prosjekt som strekker seg flere år tilbake. Tilbakemeldinger fra utøvere og mosjonister var alltid at sportsernæring ble benyttet begrenset grunnet dårlig innhold, noe som ga mage og tannproblemer. Vår visjon var da å tilby ernæring som var sunn, smaksrik og naturlig samtidig som den ga den energien som de trengte.

Vi har rett og slett tatt mål av oss om å være det sunneste og mest smakfulle alternativet på markedet og er ikke redd for å gå våre egne veier.

Vårt slagord skal fortelle det meste

Pure energy. No bullshit

Lillehammer Sport er en fremtidsrettet fagbutikk som har et sterkt fokus på sykkel og opplevelser. Sykkelavdelingen består av merker som TREK, Cannondale, Specialized, Frog bikes med flere. Butikken har eget sykkelverksted med faste og dyktige mekanikere samt ansatte som har en genuin interesse for sykkel. Lillehammer Sport er kjent for god service og godt utvalg av produkter.

Hallgruppen er et selskap med virksomhet innen salg og utleie av stålbygg, plasthaller, arbeids telt, presenning, selskapstelt og andre arrangement produkter.

Kantall AS er et frittstående regnskapskontor eid av de ansatte. Du finner oss i Industrigata 1 på Lillehammer. Vi er 26 ansatte hvorav 15 er autoriserte regnskapsførere. Kundene våre opererer i et bredt spekter av bransjer og variert geografisk tilknytning.

Vår historie: Regnskapshuset Lillehammer AS ble stiftet i 1993 og ble medlem i Økonor-kjeden i 2002. I 2011 ble Økonor solgt til Accountor. I 2018 ble det vedtatt at man ikke ønsket å fornye avtalen med kjeden, og selskapet ble dermed frittstående igjen 01.01.2019 under nytt navn og ny profil.

Vi ønsker å være den foretrukne tjenesteleverandøren og en trygg veileder for kundene innenfor en bransje som er i sterk endring.

Birkebeineren Hotell ligger flott til nær Lillehammer sentrum og Birkebeiner Skistadion. Tur- og treningsområder finner du rett utenfor døra, og det er kort vei til et mylder av sentrumsbutikker, restauranter og severdigheter. Vi tilbyr overnatting i hotell og i velutstyrte leiligheter. Alt til fornuftige priser.

Produktmedia handler om å kommunisere ved hjelp av produkter. Produktene skal fortelle en historie, og det er viktig for oss at nettopp din historie blir fortalt på riktig måte. Vi har vært i bransjen i 30 år, les mer om vår historie her, og vår styrke ligger i kompetansen til våre ansatte. Vi har bevisst valgt å ha viktige funksjoner in-house. Som en totalleverandør av produktmedia hjelper vi deg gjennom hele kjeden fra idé, design og konsept til produksjon, lager og logistikk. Vi har kontorer i Drøbak, Oslo, Trondheim, Stavanger, Sandefjord, Ålesund, Lillehammer og Bergen, og våre prosjektledere står klare til å utvikle produktmedier sammen med deg og din bedrift!

DARE er lidenskapelig opptatt av sykkel og sykkelsport!
Vårt mål er å tilby sykler som lever opp til dine forventninger. En DARE produseres etter de høyeste standarder, tilpasset dine preferanser. Alt dette for å kunne gi deg som syklist en ekte godfølelse ute på veien.
Vi kaller det REAL RIDE.

#REALRIDE #DARECARE #DAREIT

Spesialdesignede Haller og Byggeprosjekter. Innovative og effektive prosjektløsninger. Totalleverandør. Over 30 år erfaring. Kontakt oss for mer informasjon. Korte leveringstider. Beste pris på markedet. Typer: Lagerhall, Isolert Plasthall, Bulkhall, Flerbrukshall, Stålhall.

Birken AS ble stiftet 25.11.2013 og er en direkte videreføring av den virksomhet som tidligere var organisert i Birkebeinerrittet AS og Birkebeinerrennet AS. Birken AS eies av de lokale idrettslagene Rena IL, Lillehammer Skiklub og Lillehammer Cykleklubb gjennom selskapene Birkebeinerrittet AS og Birkebeinerrennet AS.

Birken AS eier 25,5 % i selskapet Ski Classics AB som årlig arrangerer den TV overførte Visma Ski Classics langløpscupen. Øvrige eiere er svenske Vasaloppet og Tv-selskapet W Sportmedia AB. Birken er også medlem av Worldloppet hvor  nasjoner fra hele verden er representert.

Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer-regionen, og en del av Strandtorget Handelspark. Senteret ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer, kun 15 minutters gange fra Lillehammer sentrum. Strandtorget kan by på 65 spennende butikker og 1050 gratis parkeringsplasser, og er en populær shoppingdestinasjon både for folk fra nærområdet og hytteturister på vei til skidestinasjoner lenger nord.

Stellerom

Strandtorget har moderne stellerom til fri bruk.

Ammerom

Du finner ammerommet i 2. etasje ved Nille.

Toaletter

Kundetoalettene disponeres gratis. Her finner du også handikaptoaletter.

Oppbevaringsbur for hund

Ha din firbente venn trygt plassert i hundebur. Myntlås kr 10, som du får igjen når hunden hentes.

Oppbevaringsbokser

Til oppbevaring av ytterklær, varer m.m. under handleturen. Myntlås kr 20, som du får igjen når boksen tømmes.

«Møkkaservice»

Gratis bleier til de minste. Fås på senterkontoret.

Støttespillere

Vi produserer alt innen skilter, bildekor, plakater, fasadeskilter, innvendig skilting, gulvreklame, små og store klebemerker, banner, stadionreklame og vi hjelper også til med grafiske tjenester. Vi baserer oss på høy kvalitet og rask levering. Det er bare fantasien som setter grenser.

MOT Norge arbeider forebyggende med å motvirke samfunnsutfordringer som mobbing, utenforskap og psykiske vansker. Det gjør vi gjennom å styrke ungdoms robusthet, livsmestring og mot.

MOT Norge har program for ungdomsskoler og videregående skoler. I tillegg har vi utviklingsprogram for voksne som jobber tett på barn og ungdom i lokalsamfunnet – og det er en av årsakene til at MOT har effekt.

Bilia Lillehammer er autorisert merkeforhandler og -verksted for Volvo. Hos oss finner du dessuten et godt utvalg av verkstedkontrollerte brukte biler med tilstandsrapport. Dekk, tilbehør og originaldeler til Volvo kan du kjøpe i delebutikken.

Fra Olympiske leker til Lillehammer Olympiapark


Lillehammer kommune etablerte Lillehammer Olympiske Anlegg (LOA) i 1989 for å oppfylle sine forpliktelser om å finansiere og bygge de olympiske arenaene til OL i 1994. Haavind ble ansatt som LOA sin første adm.dir og Gerhard Heiberg var president for Lillehammer Olympiske Organisasjonskomité (LOOC). Deres første oppgave ble i samarbeid med lokale-, nasjonale myndigheter og LOOC å avgjøre steder og budsjetter frem mot lekene. Samtidig ble etterbrukskomiteen (LOV) etter OL etablert for å sikre aktivitet på arenaene etter OL.

Skolen ble etablert i 1994 som et ledd i etterbruken av de olympiske anleggene fra 1994 og har fostret mange kjente utøvere, se vår «wall of fame».

Måten å jobbe frem talenter på har forandret seg lite siden starten i 1981. NTG-modellen- med helhetlig og individuell oppfølging på trening og skole, og et nært samarbeid med lærer og trener, er fortsatt vår filosofi.

Din drøm – vår lidenskap!

Hafslund Eco er stolt sponsor av Lillehammer Cykleklubb. Selskapet eier vannkraftverk i Vestland, Viken og Innlandet, og drifter produksjon av nærmere 21 TWh. Det er nok strøm til å kunne forsyne halvparten av Norges befolkning med ren, fornybar vannkraft. www.hafslundeco.no