Hovedsamarbeidspartner

Uno-X er en svært viktig og betydelig samarbeidspartner for Lillehammer Cykleklubb. De har et stort engasjement innenfor norsk sykkel og bidrar på mange områder for å stimulere til utvikling av norsk sykkel generelt. De står også bak etableringen av det første norske profflaget for både kvinner og menn; Uno-X Pro Cycling Team. Les mer om laget deres her

Samarbeidspartnere

SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank, og har hovedsete i Hamar, med kontorer i Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus. Banken har 175 års historie som leverandør av finansielle tjenester til personer, bedrifter, offentlig sektor og lag og foreninger i regionen.

BIORACER er verdensledende produsent av sykkel- og teambekledning siden 1984. Vi finnes i over 20 land og satser tøft for å bli markedsledende også i Norge.

ABUS Nordic AS er en del av det tyske konsernet ABUS. I over 90 år har ABUS arbeidet arbeidet it ifra grunnideen om at sikkerhet er avhengig av kvalitet!

Abus er stolt leverandør av sykkelhjelmer til Lillehammer CK!

Fuel of Norway er et prosjekt som strekker seg flere år tilbake. Tilbakemeldinger fra utøvere og mosjonister var alltid at sportsernæring ble benyttet begrenset grunnet dårlig innhold, noe som ga mage og tannproblemer. Vår visjon var da å tilby ernæring som var sunn, smaksrik og naturlig samtidig som den ga den energien som de trengte.

Sport 1 Lillehammer har ekstra fokus på nordisk racing, sykkel og løp. 

Butikken ligger i Lillehammer sentrum, og ble etablert i 1983. Selv om Sport 1 Lillehammer er fullsortiment med et godt utvalg av alt fra sykler til de minste barna til skalljakker, fritidsbekledning, treningsklær og tursko, har de fokus på aktive mennesker som liker å bruke kroppen ute i naturen – enten de løper, sykler eller går fort på ski. 

Dette preger produktutvalget og de ansattes kompetanse – de tipser deg like gjerne om det siste innen treningsmetoder som hva som er de beste dekkene for Birkebeinerrittet.  

Birkebeineren Hotell ligger flott til nær Lillehammer sentrum og Birkebeiner Skistadion. Tur- og treningsområder finner du rett utenfor døra, og det er kort vei til et mylder av sentrumsbutikker, restauranter og severdigheter. Vi tilbyr overnatting i hotell og i velutstyrte leiligheter. Alt til fornuftige priser.

Kantall AS er et frittstående regnskapskontor eid av de ansatte. Du finner oss i Industrigata 1 på Lillehammer. Vi er 26 ansatte hvorav 15 er autoriserte regnskapsførere. Kundene våre opererer i et bredt spekter av bransjer og variert geografisk tilknytning.

Vi ønsker å være den foretrukne tjenesteleverandøren og en trygg veileder for kundene innenfor en bransje som er i sterk endring.

Med-deg-hele-veien

Sulland skal være den mest kundeorienterte bilforhandleren. Vi er lokale, glad i mangfold og samhandling. Vi tilrettelegger for alle og holder alltid det vi lover – til det beste for kunden.

Vår visjon

Vi skal arbeide hardt sammen med myndiggjorte og ansvarsbevisste medarbeidere og partnere, for å gi våre kunder den beste opplevelsen og finne veien til deres hjerter.

Produktmedia handler om å kommunisere ved hjelp av produkter. Produktene skal fortelle en historie, og det er viktig for oss at nettopp din historie blir fortalt på riktig måte. Vi har vært i bransjen i 30 år, les mer om vår historie her, og vår styrke ligger i kompetansen til våre ansatte. Vi har bevisst valgt å ha viktige funksjoner in-house. Som en totalleverandør av produktmedia hjelper vi deg gjennom hele kjeden fra idé, design og konsept til produksjon, lager og logistikk. Vi har kontorer i Drøbak, Oslo, Trondheim, Stavanger, Sandefjord, Ålesund, Lillehammer og Bergen, og våre prosjektledere står klare til å utvikle produktmedier sammen med deg og din bedrift!

DARE er lidenskapelig opptatt av sykkel og sykkelsport!
Vårt mål er å tilby sykler som lever opp til dine forventninger. En DARE produseres etter de høyeste standarder, tilpasset dine preferanser. Alt dette for å kunne gi deg som syklist en ekte godfølelse ute på veien.
Vi kaller det REAL RIDE.

#REALRIDE #DARECARE #DAREIT

Birken AS ble stiftet 25.11.2013 og er en direkte videreføring av den virksomhet som tidligere var organisert i Birkebeinerrittet AS og Birkebeinerrennet AS. Birken AS eies av de lokale idrettslagene Rena IL, Lillehammer Skiklub og Lillehammer Cykleklubb gjennom selskapene Birkebeinerrittet AS og Birkebeinerrennet AS.

Birken AS eier 25,5 % i selskapet Ski Classics AB som årlig arrangerer den TV overførte Visma Ski Classics langløpscupen. Øvrige eiere er svenske Vasaloppet og Tv-selskapet W Sportmedia AB. Birken er også medlem av Worldloppet hvor  nasjoner fra hele verden er representert.

Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer-regionen, og en del av Strandtorget Handelspark. Senteret ligger rett ved Mjøsa og E6 i Lillehammer, kun 15 minutters gange fra Lillehammer sentrum. Strandtorget kan by på 65 spennende butikker og 1050 gratis parkeringsplasser, og er en populær shoppingdestinasjon både for folk fra nærområdet og hytteturister på vei til skidestinasjoner lenger nord.

Hafslund Eco er stolt sponsor av Lillehammer Cykleklubb. Selskapet eier vannkraftverk i Vestland, Viken og Innlandet, og drifter produksjon av nærmere 21 TWh. Det er nok strøm til å kunne forsyne halvparten av Norges befolkning med ren, fornybar vannkraft. www.hafslundeco.no

Støttespillere

Fra Olympiske leker til Lillehammer Olympiapark


Lillehammer kommune etablerte Lillehammer Olympiske Anlegg (LOA) i 1989 for å oppfylle sine forpliktelser om å finansiere og bygge de olympiske arenaene til OL i 1994. Haavind ble ansatt som LOA sin første adm.dir og Gerhard Heiberg var president for Lillehammer Olympiske Organisasjonskomité (LOOC). Deres første oppgave ble i samarbeid med lokale-, nasjonale myndigheter og LOOC å avgjøre steder og budsjetter frem mot lekene. Samtidig ble etterbrukskomiteen (LOV) etter OL etablert for å sikre aktivitet på arenaene etter OL.

Skolen ble etablert i 1994 som et ledd i etterbruken av de olympiske anleggene fra 1994 og har fostret mange kjente utøvere, se vår «wall of fame».

Måten å jobbe frem talenter på har forandret seg lite siden starten i 1981. NTG-modellen- med helhetlig og individuell oppfølging på trening og skole, og et nært samarbeid med lærer og trener, er fortsatt vår filosofi.

Din drøm – vår lidenskap!

Velkommen til oss!

Lillehammer Bakeri er et håndverksbakeri med fokus på kvalitet, kundeservice, atmosfære og bærekraft. Vi produserer og selger bakervarer, samt frokost- & lunchmat. I tillegg har vi en shop-in-shop med lokalmat.