Alle på hjul, alltid i toppen

Lillehammer Cykleklubb ble etablert i 1974 og har siden den gang utviklet seg til å bli en av landets største sykkelklubber. I dag har klubben over 400 medlemmer, hvor mange er fordelt innen følgende grupper: Kids 6-12, Ungdom 13-16, landevei og terreng.

Lillehammer CK er en av tre eierklubber i Birken AS. Vi er derfor med på å arrangere Birkebeinerrittet, UltraBirken samt barne- og ungdomsBirken.

Klubben har en visjon om å drive ren og rettferdig idrett, og ønsker å fortsette med et bredt tilbud til både aldersbestemt og eliteutøvere.

Klubben har også vært arrangør av flere større ritt med blant annet NM i både terreng og landevei, Norgescup terreng rundbane, Tour of Norway og Uno-X Development Weekend. I tillegg til disse større arrangementene, arrangerer vi rekrutteringritt som Mjøscup (terreng) og Lillehammer Petit Prix (landevei), samt Uno-X sykkelgledecup. I 2022 arrangerer Lillehammer CK NM i terreng rundbane.

Klubben har gjennom mange år etablert en rundbane som holder god internasjonal standard og som sist ble brukt under NM i 2018. I tillegg har vi anlagt en 1,3 km asfaltert rundløype på Birkebeinren skistadion som benyttes til Uno-X sykkelgledecup og som trafikksikker opplæring i landevei.

«It never gets easier, you just go faster.»

— Greg LeMond

Vår hovedsamarbeidspartner

Våre samarbeidspartnere