For en helg det har vært for oss og våre ryttere!

Tobias blir den første norske sammelagtvinner i l´Avenir, en prestasjon de færreste nok forstår hva som ligger bak og hvilket nivå han presterer på – det er helt unikt. Når vi i tillegg har en gutt som til de grader har bena godt plantet på jorda, fremhever laget og apparatet rundt, viser dette på alle måter hvilket gutt Tobias er. I tillegg kjører Ludvik meget sterkt for å hjelpe Tobias og ofrer seg på enestående vis.

Nasjonalt leverer våre klubberyttere også meget solid, hvor Andrè Drege vinner lørdagens etappe av Ronde van Vestkant og Runar Sekse blir nr 4 etter strålende laginnsats av de andre gutta. På søndag kjører laget igjen meget solid, med Andrè, Brage og Runar i brudd store deler av dagen og hvor Runar til slutt blir 7 og flere topp 15. I juniorklassen blir Truls Nordhagen 4 på tempo og Sindre Sagbakken 5 på søndagens fellesstart, Markus Skreen Vognild har også en meget god dag, samt at Kjersti Korsæth kjører en meget god etappe lørdag. Det gleder oss spesielt å se at seniorlaget nå er i svært god form og er med og lager sykkelritt, det lover godt foran søndagens U23 NM.

Terrengrytterne kjørte Norgescup i regi av Brumunddal SK i helgen og der var det også mye å glede seg over. 27 ryttere på start og ikke minst er det gledelig å se at det gror godt i de yngre klassene – det lover godt for fremtiden.
Erik Hægstad fortsetter sin solide kjøring og vinner lørdagens rundbane med god margin og har nå satt kursen mot VM – det blir spennende å se hva Erik kan klare der med den formen han nå er i. Sondre Faanes er også på vei tilbake etter en litt trøblete sesong og blir nr 10.

I 15/16, tar Sjur Holm Grøneng sin første pallplass og blir nr 2 på rundbane og hvor vi har hele 4 ryttere blant de 15 beste. I jenteklassen vinner Aurora Storlien Ulen sitt første NC-ritt og viser at hun også har tatt store steg denne sesongen. I K-junior blir Hedda Brenningen Bjørklund nr 2 etter en litt trøblete oppladning, men fortsetter å holde et meget høyt nivå. Blant K elite kjører både Sigrid Andrea Fløgstad, Berit Nordsæter Resell og Anna Littorin Sandbu godt, Sigrid beholder også den hvite ungdomstrøya etter helgen. Like inspirerende er det å se sykkelglede og innsats i de yngre klassene, her har vi mye å glede oss til fremover i årene som kommer.

Under søndagens kortbane øvelse blir det nok en gang mange flotte resultater med 2 plass til Aurora, 3 plass til Maria Lykken Hamre og 4 plass til Falk Håkenstad Bråthen i 15/16. I K 11/12 blir det en gledelig seier til Eiril Strand Rønnestad, mens broder Birk blir 13 og Jørgen Holm Grøneng blir nr 15 blant gutta.
I K elite blir Sigrid 5, etterfulgt av Anna og Berit på de neste plassene. Hedda kaprer også denne dagen 2 plassen – så jentene er virkelig i støtet om dagen!

Med andre ord – litt av en helg!
Takk til alle foreldre som stiller opp og gjør alt dette mulig – vi hadde ikke klart dette uten deres strålende engasjement!

Sjekk ut klippet da NRK Hedmark og Oppland kom på besøk under feiringen av Tobias!

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestnytt/201908/DKOP98082719/avspiller