Arenekart Buvollen

Arenekart Birkebeineren Skistadion

Tempo

Start og mål på Gamle målhuset fra OL 94. Løypa er 3,2 km lang og følger rullskiløypenettet i kupert og en god del svinger som krever gode tekniske ferdigheter. Antall runder avhengig av alder, se oversikt på dette i invitasjon.

Gateritt

Start og mål på Gamle målhuset fra  OL 94. Her det en kort(blå) og lang(rød) trasse. De yngste følger blå trasè som er en flat profil som går snur på skiskytterarenaen mens den rød trasèen haren sløyfe nedom det som kalles Rambølsvingen/bakken opp igjen til skiskytterarena. Blå trasè på ca 1,3 km mens rød er på 1,9 km.

Fellesstart

Start og mål på Buvollen Barnehage, et steinkast unna Edvald Boasson Hagen er oppvokst. Trassen følger Buvollvegen opp til fylkesvei 255 og deretter går det slakt nedover FV 255 i retning Lillehammer til krysset Flåkålivegen. Etter å ha tatt en 180 grader sving til høyre ned Flåkålivegen er det bratt utforkjøring med noen krevende svinger i stor fart. Før den møter Baklivegen krysser trasèen Gausa over ei smal bru. Trasèen tar brått til høyre etter brua og derfra kupert slakt oppover Baklivegen retning Gausdal/Segelstad Bru til krysset Buvollvegen. Rett etter Buvollkrysset kommer det en krapp høyresving der den krysser Gausa igjen over en smal bru. Derfra er det motbakke opp til mål/passering. Runden er på ca 8,3 km