Bioracer nettbutikk åpen fram til 14.03

Nettbutikken til Bioracer er åpnet for kjøp av klubbtøy 2022. Nettbutikken er åpen frem til og med mandag 14. mars. Følg denne linken for innlogging og informasjon.

 

Vi oppfordrer medlemmer til å lese informasjonssiden nøye for informasjon om levering, størrelser og ny kolleksjon. Leveringen sendes samlet til vår samarbeidspartner Lillehammer Sport. De som bestiller tøy kan hente varene hos Lillehammer Sport.

 


Kleivbakken Sykkelpark

Lillehammer Cykleklubb har fått 700 000 kroner i støtte fra Sparebankstiftelsen DNB til et sykkelanlegg i Kleivbakken. Sykkelanlegget vil bestå av en asfaltbelagt pumptrack, en liten rundbanetrasé og en teknisk nedkjøring med ferdighetselementer. I tillegg vil vi etterhvert tilrettelegge for at det blir et ekstra hyggelig sosialt sted med en gapahuk og grillmuligheter.

Vi blir også veldig glade om du liker Facebook-siden for Kleivbakken Sykkelpark. Der vil du få jevnlige oppdateringer om hva som skjer med utviklingen.

Høsten 2020 ar det blitt gjort et stort dugnadsarbeid knyttet til rundbanetraseen. Det jobbes med å få på plass fullstendig finansiering av pump tracken. VI ønsker å gjøre dette skikkelig, og da mangler det fortsatt en del penger. I november og desember 2021 kjører vi en Spleis rettet både mot bedrifter og privatpersoner, og vi håper mange vil bidra til at vi kommer litt nærmere målet.

Det jobbes godt med rundbanetraseen
Rundbanetraseen begynner å ta form, takket være en stor dugnadsinnsats østen 2020
Sparebankstiftelsen DNB på hyggelig besøk med 700 000 kroner