Uno-X Sykkelgledecup 2022

Uno-X sykkelgledecup har mål om å kunne skape glede og engasjement til sykkel! Alle fra 6 år og oppover kan delta! Lavterskelritt kun for sykkelglede og for å skape sosiale relasjoner!

Uno-X sykkelgledecup ble arrangert for første gang i 2019 med 3 ritt i løpet av sesongen. I 2020 ble det noe amputert pga koronapandemien, men i 2021 klarte vi for første gang å arrangere alle 6 rittene. Dette er målet også for 2022!

Det er ingen startkontingent for å delta. Opp til 10 år må alle benytte terrengsykkel. Fra 10 år kan de som ønsker benytte landeveissykkel, og vi anbefaler landeveissykkel for alle fra 13 år og oppover. Det er fullt mulig å benytte den sykkelen man har, men vær da bevisst på hvilken fargekode du da melder seg på.

 

Åpent for alle deltakere fra 6 år og til og med master. Det som er unikt med sykkelgledecup er at du kan melde deg på etter nivå og ikke utelukkende alder. Ønsker du å prøve deg mot dem som er litt eldre, er det lov. Og er du en masterutøver som synes det går litt for fort i din klasse (mørk grønn), kan du melde deg på i rød klasse.

 

Sted: Birkebeiner Skistadion i egen asfaltert rundbaneløype, ca 1,3 km.

 

Start: kl. 17.30 (21.sept kl 1700)

 

Påmelding: Via denne linken innen mandag kl 2100 uken det er ritt, eller fra 16.45 til 17.25 i sekretariatet ved det gamle målhuset på rittdagen. Har du meldt deg på en gang trenger du ikke melde på resterende ritt resten av sykkelgledecupen. Ved spørsmål om påmelding kontakt: terje.torseth@hotmail.com eller 47616565.

 

Rittplan 2022:

  • Ritt 1: 11.mai
  • Ritt 2: 25.mai
  • Ritt 3: 8. juni  (mulig innlemmet som klubbmesterskap landvei. Det kommer egen invitasjon på dette.)
  • Ritt 4: 24. august
  • Ritt 5: 7.sept
  • Ritt 6: 21.sept (merk at dette rittet begynner kl 17.00, altså en halvtime tidligere enn de øvrige. Dette grunnet mørke).T

 

RESULTATER UNO-X SYKKELGLEDECUP 2021

Deltakerliste

Poengliste 

Grupper, puljer, poeng og antall runder . pdf

 

Premiering for alle som har deltatt på minst 4 ritt i klassene hvit, blå, lysegrønn, gul og Lilla Premiering for de tre beste sammenlagt i brun, rød, mørkegrønn og svart, samt uttrekkspremier.

Alle benytter det samme startnummeret gjennom hele sesongen men leveres inn hver gang!

Det deles ut poeng på spurt fra 13 år og oppover og målpoeng i alle grupper. Alle får deltakerpoeng . Se oversikt:

 

Det kjøres en masterrunde/rolig mellom hver klasse.

 

Klasse er en indikasjon, det er lov å sykle i en annen fargekode tilpasset eget nivå, Kan også bytte gruppe undervis i cupen.