Dugnadsmodell for Lillehammer CK 2022

I Lillehammer Cykleklubb er vi så heldige at vi hvert år arrangerer sykkelritt av høy kvalitet, både for barn, ungdom, junior, mosjonister og elite. Helt avgjørende for at vi skal få til dette, trenger vi dyktige funksjonærer fra klubben. I 2022 har styret satt seg som mål at mange flere av klubbens medlemmer blir involvert i arrangementene, og styret har satt et krav om deltakelse i dugnad for elite senior og junior med kontrakt, i tillegg til foreldre/foresatte for disse gruppene.

  • Kids 8-12 år: inntil 8 timer (foreldre til Kids 8-9 år primært på ritt der aldersgruppen selv kan delta. Foreldre til kids på 6-7 oppfordres til å være med på dugnad)
  • Ungdom 13-16 år: inntil 15 timer, kan fordeles på utøver og foresatte.
  • Junior: inntil 15 timer (Birken, UDW, Mjøsa terrengsykkelcup, Bruktmesse, Syklingens dag, Lillehammer MTB Weekend). I tillegg skal utøver stille på minst 2 fellestreninger for ungdom eller KIDS, foreldre/foresatt skal bidra aktivt i støtteapparat på minst 2 ritt gjennom sesongen.
  • Elite: Ryttere plikter å delta på dugnader svarende til 15 timer for klubben i løpet av kontraktsåret. (Birken, UDW, Mjøsa terrengsykkelcup, Bruktmesse, Syklingens dag, Uno-X Sykkelgledecup, Lillehammer MTB Weekend, Instruktør/trener på fellestrening for KIDS og ungdom). I tillegg skal foreldre/foresatte. bidra aktivt i støtteapparat på minst 2 ritt gjennom sesongen.
  • Mosjonister/støttemedlemmer: Øvrige mosjonister og støttemedlemmer oppfordres til å stille på dugnad.

I LCK har vi den fordelen av alle dugnader er på våre egne ritt. Først og fremst håper vi klubbens medlemmer synes det er morsomt å være med på dugnad, og det er vårt inntrykk at folk flest synes det. For hva er vel bedre enn å oppleve god sykkelsport og samtidig gjøre en innsats for klubben.

Arrangementer i LCK 2022

KIDS-Trening Birkebeiner Skistadion (tirsdager april – september)

Normalt har Kids-gruppen trening på tirsdager 18.00 – 19.00, 1930 for KIDS i gruppa 10-12. Første trening blir tirsdag 26. april.

 

Uno-X Sykkelglede Cup (mai – september)

har mål om å kunne skape glede og engasjement til sykkel! Alle fra 6 år og oppover kan delta! Lavterskelritt kun for sykkelglede og for å skape sosiale relasjoner! Datoer 2022: 11.05, 25.05, 08.06, 24.08, 07.09 og 21.09.

 

Lillehammer Petit Prix 2022 (21-22 mai)

Lillehammer Petit Prix er en konkurranse på landeveissykkel for ungdom, bestående av 3 etapper over 2 dager.

 

NM Terreng Rundbane (16-19 juni)

Norgesmesterskap i terreng rundbane arrangeres på Birkebeineren Skistadion. Arrangementet er for barn, ungdom, elite og master.

 

Syklingens Dag i samarbeid med Strandtorget (07. mai)

Syklingens Dag arrangeres på gressletta ved Strandtorget. Dette er en dag for å feire sykling og sykkelglede!

 

Bruktmarked Lillehammer CK (Vår 2022)

SB1-Bruktmarkedet. Ønsker arrangert vår 2022 på Strandtoget.

 

Uno-X Development Weekend 2022 (02-04. september)

UDW er et internasjonalt sykkelritt for menn U23. Rittet arrangeres av Uno-X, Lillehammer CK og Ottestad Sykkelklubb.