Det er tid for forhåndsbestilling av Scott-sykler for neste sesong, gjennom vår avtale med Ramo og Sport1. Alle medlemmer har fått e-post om dette tilbudet, der finnes også prisliste for 2021.

Litt produktinfo fra Sport1/Scott:

Nyhet for 2021 er ny Foil landeveis modell som ble lansert til Tour De france. Dette er en ny aero sykkel der alt er integrert i rammen. Suksessmodellene til rittsyklene Scale, Spark og Addict RC fortsetter, det samme gjelder for stisyklene Genius og Ransom.
I prislisten finnes også spennende JR/ Barnesykler som er perfekt for typisk deltagere i Kids gruppen. Alle komplette sykler fra barn til voksen gis det 25% rabatt ved forhåndsbestilling.
Pga etterspørsel på El-sykler så tilbyr vi dette til klubbens medlemmer til -15% rabatt, her finner du også nyheten en superlett El landeveissykkel.
Er det noen som ønsker seg en spesiell sykkel og vil bygge dette, så tilbyr vi også muligheten til å forhåndsbestille rammesett til -20% rabatt.
Ta gjerne turen innom Sport 1 i sentrum for råd og veiledning. Pga Covid 19 så er fristen for FH pris 19.09. for levering ved påsketider. Bestilling skjer hos Sport 1.

Alle modellene finnes på https://www.scott-sports.com/global/en

Kontaktinfo:

Roger Gråv
Butikksjef/ Hardvare ansvarlig
Sport1 Lillehammer
Mob: +47 922 239 56