Kjære medlemmer og andre sykkelinteressert!

Rittkalenderen i vår var særdeles tynn, selv om vi er stolt og glad for at vi klarte å arrangere en vellykket terrenghelg i slutten av juni.

Etter sommeren planlegger vi for et høyere aktivitetsnivå, og med dette har vi behov for engasjerte medlemmer som bidrar til at arrangementene blir en suksess.

Lillehammer Cykleklubb har ikke krav til sine medlemmer om et visst antall dugnadsøkter, slik mange klubber har. Likevel vil styret i klubben nå komme med en klar oppfordring til alle medlemmer i klubben om å melde seg på 8-10 timer dugnad denne høsten. Det å være med og arrangere sykkelritt er skikkelig gøy, samtidig som det er en viktig inntektskilde for klubben.

Og er det andre sykkelinteresserte som leser dette, og som ikke medlem av klubben, vi vil gjerne ha med dere på arrangørlaget også. Det å arrangere sykkelritt er morsomt og sosialt.

Høstens arrangementer

Til høsten har vi tre arrangementer der vi trenger engasjerte funksjonærer:

  • Uno-X sykkelgledecup. Sosialt og morsomt arrangement der absolutt alle kan delta. Arrangementsteknisk enkelt arrangement på Birkebeineren skistadion, der vi trenger 6 frivillige ettermiddag/kveld onsdagene 19. august, 9. september og 30. september. Har du mulighet alle tre kveldene, er det veldig positivt
  • Uno-X development Weekend. Mange av Norges beste, og sannsynligvis en del gode europeiske syklister, kommer til Lillehammer for å kjøre tempo fredag 4. september og fellesstart lørdag 5. september. For å unngå konflikt med Birkebeinerløpet, går i år mye av arrangementene i Øyer. Vi trenger folk til opp- og nedrigg, samt som løypevakter. For løypevaktene kreves det et enkelt kurs, som vi uansett oppfordrer alle medlemmer av klubben å ta: https://www.sykling.no/article/e-l%C3%A6ringskurset-for-l%C3%B8ypevakter-er-klart
  • Tour of Norway for Kids. En gammel kjenning vender tilbake til Lillehammer torsdag 27. august, etter at klubben noen år har takket nei grunnet satsing på andre arrangementer. En rittrigg kommer til Birkebeineren Skistadion, og arrangementsteknisk er dette enkelt for klubben. Vi trenger folk til opp- og nedrigg, løypevakter, kioskpersonell og bemanning i sekretariat.

Om du melder deg på 3 vakter i dag, så går dette som en lek. Du får gleden av å bidra til gode sykkelopplevelser, og klubben får gjennomført gode arrangementer.

Meld deg på som funksjonær og deltager

Hvert arrangement har sin egen funksjonærside:

Ellers oppfordrer vi selvfølgelig folk i alle aldre til å melde seg på som utøver til Uno-X sykkelgledecup og alle mellom 6 og 12 år til å melde seg på Tour of Norway for Kids. Og skal ungene dine først være med på en av de to arrangementene, så er det veldig kort vei til å ta noen timers på dugnad samtidig.