Det er en stor glede å ønske ryttere, lagledere og publikum velkommen til et spennende sykkelarrangement på Lillehammer som en del av Lillehammer CK sitt 50 års jubileum. Dette er det 3. året på rad vi arrangerer Lillehammer Petit Prix (LPP). Ritthelgen er en del av NCF sitt Jokerprosjekt. Siden vi i år får junior med på alle etapper så blir arrangementet døpt om til Lillehammer sykkelfestival/LPP. Vi har som mål at helgen ikke bare skal være sykkelritt, men også noe mer med en feststemt premieutdeling på lørdag kveld. Det blir også i år 4 ritt. Nytt av året er at menn junior får kjøre fellesstart på søndag og får da deltatt på alle fire rittene med sammenlagt. Det blir rekrutteringsritt for 6-9 år på lørdag.

Tidsplan:

Fredag 31.5 – fra kl. 17:30 – Bakketempo
Lørdag 1.6 – fra kl. 08:30 – Gateritt
Lørdag 1.6 – fra kl. 15:00 – Temporitt
Søndag 2.6 – fra kl. 08:00 – Fellesstart

Regionmesterskapet for Innlandet og Midt-Norge arrangeres for 13-16 år og junior på tempo og fellesstart.

Forrykende løyper

Vi har laget forrykende løyper som vil bli en opplevelse for både ryttere og tilskuere. En morsom bakketempo opp legendariske VIP-vegen, en kupert tempoløype og gateritt som går på Birkebeiner Skistadion (lørdag) og en avslutning med «Edvaldrittet» som fellesstart (søndag). Pga store ødeleggelser på en bro etter flommen i fjor går fellesstarten også fra Birkebeiner stadion i en 8,3 km sløyfe.

I all den glede og underholdning sykkelsporten byr på, må vi som arrangør understreke betydningen av sikkerhet. Vi har fullt søkelys på dette fra arrangørens side og oppfordrer alle til å respektere de tiltak som er gjort. Lillehammer sykkelfestival/LPP arrangeres i henhold til NCF sitt reglement for landeveisritt.

For oppdatering av informasjon, start- og resultatlister; følg med på LCK´s nettside: Lillehammer.ck.

Meld deg på i dag

Påmelding åpnet 12. mars. Samlepåmeldingen gjelder alle 4 rittene i klassene fra M/K 10 til og med K/M Junior. Det er også mulig å melde seg på rittene enkeltvis. M/K 6-9 kan melde seg på de to rittene lørdag (gateritt og tempo).

Forhåndspåmeldingen stenger 26.5 kl. 23:59. Deretter vil det være mulig å ettaranmelde seg mot dobbel påmeldingsavgift.

Påmelding gjøres på EQ Timing