Lillehammer Cykleklubb søker to frivillige til sentrale roller i klubben. Vi søker deg som er glad i sykkelklubben, og har lyst til å gjøre en forskjell.

Dugnadsansvarlig

Som dugnadsansvarlig tilrettelegger du for at gjennomføringen av dugnader i sykkelklubben går smidig. Klubben har dugnader under egne ritt, og noen dugnader knyttet til Birken og Syklingens Dag. Fra 2023 legger vi opp til en Tour de France-kalender som klubbens medlemmer skal selge. Som dugnadsansvarlig bestemmer du hvilke dugnader klubben skal gjennomføre og fordeler ut ansvaret for gjennomføringen til lagledere i Spond.

I denne rollen får du en viktig rolle for at klubben skal rulle, både økonomisk og i arrangementsgjennomføringen.

Som dugnadsansvarlig jobber du tett med daglig leder, en representant for styret som vil bistå deg og leder av rittkomiteene.

Arrangementsansvarlig

Lillehammer Cykleklubb skal være best på arrangement, og har mange ressurspersoner med lang erfaring som bidrar til dette. Klubben har en arrangementsstrategi, som ligger til grunn for arbeidet med arrangement.

Som arrangementsansvarlig vil du jobbe tett med rittkomiteene, daglig leder og styreleder. Rollen innebærer å være sparringspartner med rittkomiteene og bidra til at de fungerer så bra som de kan, og at de settes opp i henhold til arrangementsstrategien.

Du vil foreslå for styret hvilke arrangementer klubben bør ta på seg de kommende årene, og er svært viktig for klubben når det kommer til å ta på seg riktig arrangement til riktig tid.

Du velger selv om du vil ha en rolle i de enkelte arrangementene – dette er ikke et krav i rollen.

Se oversikt over våre arrangementer

 

Virker en av rollene interessante? Ta kontakt med styreleder Eirik Haagensen, haagensen.eirik@gmail.com eller 917 69 937