Lørdag 13. november arrangerer vi i Lillehammer cykleklubb, sammen med Lillehammer skiklubb, det årlige Bruktmarkedet. Arrangementet er en del av Sparebank 1 Østlandets Byttehelg som arrangeres over hele landet.
Lillehammer Cykleklubb trenger frivillige til en hyggelig dugnad denne dagen, så registrer deg på https://app.rubic.no/Public/Projects/743/ eller send en epost til Ingvill Helset: ingvillh@gmail.com.

Tid og sted

  • Dato: Lørdag 13. september
  • Sted: Birkebeineren Skistadion (flerbrukshallen)
  • Innlevering av utstyr: 10.00-12.00
  • Dørene åpnes: 13.00
  • Avslutning: 15.00
  • Henting av utstyr som ikke er blitt solgt: 15.15-16.00
  • Utstyr som ikke har blitt solgt eller hentet doneres til BUA Lillehammer

Om du ikke har anledning til å selge eller kjøpe på bruktmarkedet, finnes det også en Facebook-gruppe hvor det kan legges ut ønsker om kjøp og salg av sykkelutstyr.

Hvordan fungerer det?

Dersom du har noe å selge, leverer du det mellom kl. 10 – 12 og velger selv (eller sammen med en veileder), hvilken pris du ønsker å selge for. Du fyller ut et skjema, og henger prislapp på din vare. Våre folk plasserer utstyret slik at det er lett å finne fram for kjøperen. Både sykkelklubben og skiklubben har folk med god kunnskap som kan veilede både selger og kjøper.

Dersom din vare blir solgt, mottar skiklubben/sykkelklubben 20 % av salgssummen. Resten får du overført til din konto.

Dersom du har utstyr å selge – men IKKE klarer å få levert dette på egen hånd, så ta kontakt med oss INNEN TIRSDAG 9.november, så finner vi en løsning på det. Ta i så fall kontakt med Ingvill Helset: ingvillh@gmail.com

Utstyr som ikke blir solgt må hentes på slutten av dagen. Uavhentet utstyr doneres til klubbene, som leverer dette til BUA Lillehammer (som har gratis utlån av brukt utstyr).

Dersom du ønsker å kjøpe, er markedet åpent fra kl 13 – 15. Løp og kjøp!

Så bli med! Bra for selger – bra for kjøper – bra for klubben – og bra for miljøet!

LCK ønsker å tilrettelegge for å holde kostnadene nede

Klubben er fullstendig klar over at sykkel er en dyr idrett, spesielt om det hele tiden skal kjøpes nytt utstyr til barn og unge som vokser raskt. Derfor har klubben opprettet Facebook-gruppen, og det er grunnen til at klubben med begeistring går inn i samarbeidet med Lillehammer skiklubb og Sparebank 1 Østlandet om Bruktmarkedet.

Markedet har blitt en suksess for ski, nå håper vi det også skal bli en suksess for sykkel.

Om Sparebank 1 Østlandet

Sparebank 1 Østlandet er en av klubbens hovedsponsorer. SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank, og har hovedsete i Hamar, med kontorer i Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus. Banken har 175 års historie som leverandør av finansielle tjenester til personer, bedrifter, offentlig sektor og lag og foreninger i regionen.